koprovka bez masa

Tenhle recept bude trochu jiný než ostatní. Celá koprovka bez masa je dělaná tak nějak od oka, takže nemám úplně přesné gramáže. Každý může koprovku dělat jinak, tohle je můj postup, jak ji máme rádi my.

Koprovka bez masa krok za krokem:

4 PORCE

  1. Do hrnce dáme litr mléka a společně s plátkem másla dáme vařit.
  2. Přidáme kopr, používám čerstvý, který jsem si zamrazila, a vaříme.
  3. Po přibližně 15 minutách zahustíme špaldovou moukou, osolíme a dle chuti ochutíme octem a třtinovým cukrem.
  4. Podáváme s vejci a bramborem.

Co vy a koprovka? Jste milovníkem nebo ji nenávidíte? Pokud ji milujete, můžete mrknout i na můj druhý recept na koprovku.

Přeji dobrou chuť, Monika 🙂

Sledujte mě na Instagramu pro další tipy a triky 👉 Můj Instagram