Jablka ve skořicovém těstíčku jsou skvělou odpolední svačinou. Díky tvarohu a ovesným vločkám budete mít dostatek proteinu a vlákniny a navíc si na nich pochutnáte. Co je víc?
Na jablka v těstíčku budeme potřebovat:
Suroviny na tento recept jsou stejné jako na tvarohové lívance. Navíc jsem do těsta přidala skořici.
- 100g odtučněného tvarohu
- 1 vejce
- 30g ovesných vloček
- trošku kypřícího prášku
- sladidlo dle preference a chuti
- skořice
Postup přípravy:
- Suroviny na těsto smícháme. Dle potřeby doředíme vodou.
- Jablko nakrájíme na kolečka a vyřízneme jadřinec.
- Obalujeme v těstíčku a na troše kokosového oleje osmahneme.
- Na závěr jsem na chuť pocákala proteinellou.
Pokud teď máte také doma bedny jablek a nevíte co už z nich, vyzkoušejte i například jednoduchý jablečný závin nebo jablečný pudinkový dort.
Přeji dobrou chuť, Monika
Sledujte mě na Instagramu pro další tipy a triky Můj Instagram