jablka v těstíčku

Jablka ve skořicovém těstíčku jsou skvělou odpolední svačinou. Díky tvarohu a ovesným vločkám budete mít dostatek proteinu a vlákniny a navíc si na nich pochutnáte. Co je víc?

Na jablka v těstíčku budeme potřebovat:

Suroviny na tento recept jsou stejné jako na tvarohové lívance. Navíc jsem do těsta přidala skořici.

  • 100g odtučněného tvarohu
  • 1 vejce
  • 30g ovesných vloček
  • trošku kypřícího prášku
  • sladidlo dle preference a chuti
  • skořice

Postup přípravy:

  1. Suroviny na těsto smícháme. Dle potřeby doředíme vodou.
  2. Jablko nakrájíme na kolečka a vyřízneme jadřinec.
  3. Obalujeme v těstíčku a na troše kokosového oleje osmahneme.
  4. Na závěr jsem na chuť pocákala proteinellou.

Pokud teď máte také doma bedny jablek a nevíte co už z nich, vyzkoušejte i například jednoduchý jablečný závin nebo jablečný pudinkový dort.

Přeji dobrou chuť, Monika 🙂

Sledujte mě na Instagramu pro další tipy a triky 👉 Můj Instagram